top of page

Arion

Hvorfor vælge Arion

Arion tilsigter, at ejere og kæledyr nyder hinanden. Det opnår ARION ved at give din hund den allerbedste ernæring. 
Alle Arion produkter er udviklet til et enkelt mål: at glæde din bedste ven. 

Arion Original tilbyder dig et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder tilpasset din hunds særlige behov. Baseret på mange års erfaring og den seneste videnskabelige udvikling inden for ernæring, kvalitet og smag, har vores specialiserede ernæringseksperter udviklet Arion Orginal med følsomhed. 

Alle Arion Original produkter har en høj koncentration af omhyggeligt udvalgt kød. Derfor er Arion Originalprodukter mere velsmagende, optimalt fordøjelige og har fremragende næringsværdi.

Naturlige Råvarer

Med foder fra ARION er du garanteret et
100% naturligt produkt.
• Ingen kemiske tilsætningsstoffer
• Ingen kunstige konserveringsmidler
• Ingen kunstige farve- og smagsstoffer
Udelukkende rene og naturlige ingredienser – fordi
vi hos ARION er overbeviste om, at det er sundere
for din hund.

Fordøjelighed 

En væsentlig del af foderets fordøjelighed er udnyttelsesgraden, og her garanterer vi at ARION Original har en udnyttelsesgrad på minimum 90%. En så høj udnyttelsesgrad kan kun opnås gennem råvarer af meget høj kvalitet.

Kødindholdet i ARIONs foder kommer udelukkende fra lam, laks, hjort og kylling, og det høje indhold af kød i ARIONs foder stiller store krav til kvaliteten. Mens kød fra lam, laks, hjort og kylling har en høj fordøjelighed, så har billigere råvarer, som okse- og svinekød en lavere fordøjelighed.

Som vegetabilsk proteinkilde anvender ARION primært ris, som er let fordøjeligt, energiholdigt og nyttefuldt. Ofte er ris den eneste vegetabilske proteinkilde i foder fra ARION, mens det i andre producenters produkter er en blanding af
ris og majs. Derudover anvender ARION heller ikke hvede, byg, rug eller soja, da de alle har en dårlig udnyttelsesgrad.

Smagsvarianter 
 

Kylling:

Meget velsmagende og letfordøjelig proteinkilde. Som en ekstra bonus for stofskiftet og immunforsvaret, stimulerer kyllingen skjoldbruskirtlen og har et indhold antioxidanter.

Laks:

Det høje indhold af omega-3-fedtsyrer i laks styrker kredsløbet og modvirker hjertesygdomme. Det høje indhold af B3-vitamin reducerer desuden risikoen for kolesterol i blodet, mens det høje indhold af D-vitamin styrker knogler, hus og pels. Laks indholder desuden EPA og DHA, som stimulerer hjernefunktionen.
 

Lam:

Indeholder vitaminer og mineraler, som bl.a. styrker fordøjelsen, og er vigtige for dannelsen af røde blodlegemer samt muskel- og nerveceller. De er med til at vedligeholde hundens DNA, pels og syn, og de sikre et normalt blodtryk.

Ris:

Den vegetabilske ingrediens, som hunde har lettest ved at fordøje. Kulhydrater fra ris er meget omsættelige, og så er ris rig på mineraler og vitaminer som calcium, fosfor, jern, niacin, thiamin, riboflavin og d-vitamin. Endelig stimulerer ris balancen i tarmslimhinden og forbedrer hele fordøjelsessystemet. 

Kartoffel:

Vegetabilsk ingrediens med meget højt energiniveau. Kartoffel minimerer dertil risikoen for allergiske reaktioner.

Hos Arion anvendes kartoffel i kombination med ris, for at øge energimængden i foderet.

ARION HEALTH & CARE

Det er en selvfølge, at man ønsker at holde sin hund i god form, og at man ønsker det bedste for den. Men ikke to hunde er ens. Nogle har specielle behov. ARION Health & Care har løsninger rettet mod disse specielle behov. I samarbejde med dyrlæger har vi derfor udviklet fire forskellige produkter, som man kan anvende dagligt.

  • Hypoallergenic – hud & pels

  • Joint & Mobility - led- & mobilitetsproblemer

  • Sterilized – Hormonbalance i forbindelse med sterilisation eller kastration


Ved at anvende ARION Health & Care kan hundeejeren imødekomme hundens specielle behov og derved sikre en positiv indflydelse på hundens livskvalitet. Den unikke sammensætning og de helbredsfremmende ingredienser i ARION Health & Care produkterne gør rent faktisk en forskel. Ved daglig fodring med disse produkter kan man se mærkbar forbedringer hos hunden.

bottom of page