top of page

Arion Original 

 

Hvorfor vælge Arion Orginal

 

Arion tilsigter, at ejere og kæledyr nyder hinanden. Det opnår arion ved at give din kat den allerbedste ernæring. Alle vores produkter er udviklet til at opfylde et enkelt mål: at glæde din bedste ven. 

 

Arion Orginal tilbyder dig et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder tilpasset din kats særlige behov. Baseret på mange års erfaring og den seneste videnskabelige udvikling inden for ernæring, kvalitet og smag, har vores specialiserede ernæringseksperter udviklet Arion Original med følsomhed.

Alle arion orginal-produkter har en høj koncentration af omhyggeligt udvalgt kød. Derfor er arion orginal-produkter mere velsmagende, optimalt fordøjelige og har fremragende næringsværdi. 

Tandpleje

Paradentose er et af de hyppigst forekommende sundhedsproblemer, der rammer mere en 80% af alle voksne katte. Paradentose omfatter en række plakbetingede inflammatoriske tilstande i parodentium, som er det væv, der omgivet tænderne og holder dem på plads. Akkumulering af dental plak, som efterfælgende kalcificeres til calcium dentails, medfører gingival inflammation, nedbrydning af parodontium og i sidste ende tandtab. 

Arion original er et unikt koncept, der opretholder og fremmer en god oral sundhed. Den specialudviklede formel påvirker de forskellige processer, der fører til paradentose. Ved hjælp af en multifaktoriel tilgang kan de orale sundhedsproblemer reduceres væsentligt. 

Kliniske forsøg har vist, at phosphoryleret C-vitamin reducerer plakdanneles og calculus dentalis og forbedrer tandkødets tilstand betydeligt. Effekten er endnu større i kombination med polyphenoler fra grøn te og polyphosphater.

bottom of page